Koulutuspalvelu Saarenpää Oy
Aikaisemmin tapahtunutta Aloitussivu

Ajankohtaista 2017

 • Birgitta aloitti 8.3. terapiaryhmän Kauhajoella Hyvinvointia käsityön avulla. Osallistujilla on intohimo käsitöiden tekemiseen. Käsityöt tuo onnistumisen tunnetta ja niiden tekeminen myös rauhoittaa. (lisätty 1.4.2017)
 • 6.3.2017 aloitimme ensimmäisen verkossa tapahtuvan valmennuksemme. Valmennus toteutettiin suomenkielisenä. Valmennus oli 5 päivän mittainen. 13.3.2017 aloitimme ruotsinkielisen verkkovalmennuksen. (lisätty 1.4.2017)
 • Moodle käyttöön Koulutuspalvelu Saarenpäälle. Moodle oppimisympäristö otettiin käyttöön 1.2.2017. Moodle tuo uudenlaisia mahdollisuuksia valmennusten toteuttamiseen. (lisätty 8.2.2017)
 • Vuosi 2017 alkoi valoisissa merkeissä. Uuden hankintasopimuksen myötä saamme jatkaa valmennustyötä Pohjanmaan alueella. Valmennuksemme ovat uravalmennuksia, jotka ovat kestoltaan 20 ja 40 päiväisiä sekä 10 päiväisiä verkkovalmennuksena toteuttavia uravalmennuksia. Lisäksi toteutamme 5 päivän Työuravalmiuksien tsekkaus ja preppaus valmennuksia. Osa viisipäiväisistäkin toteutetaan verkkovalmennuksena. Valmennuksia on sekä suomen- että ruotsinkielellä. (lisätty 24.1.2017)
 • Koulutuspäällikkömme Jari Saarenpää laajensi koulutustoimintaa isännöinnin ammattitutkintoon valmistavaan koulutustoimintaan. Hän toteuttaa isännöintikoulutusta verkkokoulutuksena Oulun seudun ammattiopistolle. (lisätty 24.1.2017).

Ajankohtaista 2016

 • 5V

  Yrityksemme juhlisti kesäkuussa 5- vuotistaivaltaan. Uskomatonta miten nopeasti aika on kulunut ja miten paljon tämän kuluneen toimintakautemme aikana olemme erilaisia valmennuksia. Asiakastyytyväisyys on ollut erinomaista ja siitä suurin kiitos kuuluu meidän hyville valmentajille, jotka tekevät työtään sydämellä. Olemme tästä hyvin onnellisia. (lisätty 14.9.2016)

 • TYÖTURVALLISUUSKORTTI. Syksyyn kuuluu työturvallisuuskorttikoulutukset, joita toteutamme suomen- ja ruotsinkielellä. Me lähdemme toteuttamaan korttikoulutuksia hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. (lisätty 14.9.2016)
 • VALMENNUKSET. Valmennussyksymme on lähtenyt hienosti vauhtiin. Valmentajamme toteuttavat Pohjanmaan alueella ( Kristiinankaupunki, Närpiö, Vaasa, Pietarsaari, Kokkola, Kaustinen) niin lyhyitä työnhakuvalmennuksia kuin pitempiä uravalmennuksia. Lyhyiden (1-7 pv) työnhakuvalmennuksien tavoitteena on antaa hiljaittain työttömäksi jääneille henkilöille apua hakemuksien ja ansioluettelon tekemisessä tai päivittämisessä ajantasalle sekä siihen, että jokainen pystyy antamaan parhaan mahdollisen kuvan itsestään työpaikkahaastattelussa. Valmennuksiin kuuluu myös sähköisten palvelujen maailmaan perehtyminen. Uravalmennuksissa on mahdollisuus miettiä pitemmän ajan puitteissa omaa urasuunnitelmaa onko se sitten työhön, koulutukseen tai muuhun vaihtoehtoon. (lisätty 14.9.2016)
 • Olemme siirtyneet Windows 10 käyttäjiksi. (lisätty 24.3.2016)
 • Olemme toteuttaneet työturvallisuuskorttikoulutuksia eri puolella Suomea jo yli 50 ryhmää. Suomenkielisissä koulutuksissa kouluttajana on ollut Birgitta Saarenpää ja ruotsinkielisissä Matts Jern. Tänä vuonna tulemme entisestään panostamaan näihin korttikoulutuksiin. Olemme laittaneet koulutukset auki työturvallisuuskeskuksen internetsivuille www.tyoturvallisuuskortti.fi juhannukseen saakka ja lisäämme niitä tarpeen mukaan.
 • 25.2.2016 Birgitta Saarenpää suoritti isännöinnin ammattitutkinnon. Hän toimii Isännöintipalvelu Saarenpäässä kirjanpitäjänä sekä toimii tarvittaessa muissakin isännöitsijän työtehtävissä.
 • 15.1.2016 Birgitta Saarenpää on tehnyt työnohjausta erilaisissa organisaatioissa. Ohjaukset ovat olleet työyhteisönkehittäviä, kriisityöohjausta sekä työssäjaksamista tukevia. Yritykset ovat hyödyntäneet työnohjausta muutostilanteissa, lomautus- tai irtisanomistilanteissa.
 • 15.1.2016 Vuosi 2016 alkoi valoisissa merkeissä. Katselimme viime vuonna toteutettujen valmennustemme palautteita, olimme hyvin tyytyväisiä. Niin työnhakuvalmennuksiin ja uravalmennuksiin osallistuneet eri-ikäiset ja eri elämäntilanteissa olevat osallistujamme olivat olleet tyytyväisiä niin valmentajiemme työpanokseen kuin valmennusten sisältöön. Valmennustyö on ihmistyötä, jossa valmentajan täytyy olla koko sielullaan mukana ja juuri osallistujia varten läsnä. Palautteiden pohjalta arvioituna valmentajamme ovat onnistuneet erinomaisesti. Saimme myös hyvää palautetta TE-toimistosta; tärkeimmältä yhteistyökumppaniltamme. Tämä työ ja tulokset mahdollistivat sen, että saamme jatkaa myös tänä vuonna Pohjanmaan alueella samalla volyymillä kuin viime vuonna.

Ajankohtaista 2015

 • 10.8.2015 Syksyn valmennuksista alkoi ensimmäisenä Vaasassa uravalmennus 40 pv. Uravalmennus auttaa sellaisia ihmisiä, jotka ovat työttömänä ja esim. ammatinvaihdon edessä tai muuten miettivät sitä, mikä on heidän tuleva työpaikkansa. Uravalmennus on kestoltaan pitempi siksi, että osallistujalla on mahdollisuus miettiä ja testata omia suunnitelmiaan ennen kuin niitä lähtee tosi toimin viemään käytäntöön. Uravalmennuksen aikana on mahdollisuus suorittaa yksi korttikoulutus, joka tukee työllistymissuunnitelmaa. Uravalmennuksia tulee alkamaan Kristiinankaupungissa, Närpiössä, Kokkolassa ja Jyväskylässä syksyn aikana.
 • 11.8.2015 Syksyn työturvallisuuskorttikoulutusten ajankohdat ovat pian valmiit. Työturvallisuuskorttikoulutuksia tulemme toteuttamaan syksyn aikana mm. Kauhajoella, Vaasassa, Kokkolassa, Kristiinankaupungissa, Joensuussa. Tarkat ajankohdat on Työturvallisuuskeskuksen sivulla www.tyoturvallisuuskortti.fi. Uutuutena tulee myös ruotsinkieliset työturvallisuuskorttikoulutukset. Suomenkielisiä korttikurssia vetää Birgitta Saarenpää ja ruotsinkielisiä Matts Jern.
 • Saimme kunnian päästä mukaan TEM:n työkokoukseen 9.2.2015 kehittämään valmennustuoteita. Birgitta Saarenpää totesikin työkokouksen jälkeen, että Suomessa eri alueilla erinomaisia ajatuksia siitä, miten haluamme ja voimme auttaa henkilöitä, jotka etsivät omaa paikkaansa tämän hetken työelämässä. (julkaistu 19.2.2015)
 • Pohjois-Karjalan valmennustoimintamme laajeni. 16.2 aloitimme Kiteellä uravalmennuksen. Pohjois-Karjalan alueen vastuukouluttajamme Jouko Viitanen toteuttaa valmentajiemme avustuksella nyt Pohjois-Karjalassa niin lyhyempiä työnhakuvalmennuksia kuin pitempiä uravalmennuksia. (julkaistu 19.2.2015)
 • 10.2. valmentajatiimiimme tuli vahvistukseksi Mari Lintula, Mustasaaresta. Hänen vahvuutensa ovat erityisesti projektien suunnittelu ja niiden läpivienti. Elämähän muodostuu erilaisista projekteista, joten hänen panoksensa tulee olemaan arvokas lisä valmennustemme toteuttamisessa. Hän tulee toteuttamaan sekä suomen- että ruotsinkielisiä valmennuksia. (julkaistu 19.2.2015)
 • Työturvallisuuskorttikoulutukset ovat pyörähtäneet käyntiin. Kaikki talvi-kevät 2015 ajan työturvallisuuskorttikoulutuksemme ajankohdat ovat nettisivullamme, mutta myös löydettävissä työturvallisuuskeskuksen nettisivulta www.ttk.fi (työturvallisuuskortti).

  Työturvallisuuskortin sisältö on tehty erityisesti teollisuuden lähtökohdista, mutta se soveltuu teollisuuden kuin palvelunkin tarpeisiin. Työturvallisuuskeskus on määritellyt koulutuspäivän sisällön. Teemana on yhteisellä työpaikalla toimiminen.

  Kuten korttikoulutuksien alussa esittelen koulutuksen tavoitteita, teen kysymyksen: Eikö jokaisella työntekijällä ole oikeus lähteä töistä terveenä ja elävänä? Työturvallisuudessa kysymys on työn tekemisen suunnittelusta, ohjeiden noudattamisesta ja toisten huomioon ottamisesta. Nämä asiat ovat jokaisella toimialalla tärkeitä. (julkaistu 19.2.2015)

 • Uusi koulutustila. Muutimme tänään Vaasassa isompaan koulutustilaan. Uusi isompi tilan antaa hyvät mahdollisuudet toimia. (julkaistu 7.1.2015)
 • Vuoden vaihteen tunnelmia Koulutuspalvelu Saarenpää Oy:ssä

  Tuntuu hyvältä vaihtaa uuteen vuoteen 2015. Vuoteen 2014 on mahtunut monta mielenkiintoista ja mieleenpainuvaa kokemusta asiakkaidemme kanssa. Kouluttajamme kokoontuivat ennen joulua yhteen ja teimme yhteenvetoa vuodesta analysoiden, missä olemme onnistuneet ja, mitä meillä olisi kehittämisen kohteita. Yhteinen näkemyksemme oli asiakkaiden palautteiden pohjalta arvioituna, että olimme onnistuneet tavoitteidemme mukaisesti. Tästä lämmin kiitos kuuluu meidän asiantunteville kouluttajillemme, jotka tekevät työtä sydämellään.

  Tänä vuonna haluamme saada valmennuksiimme entistä enemmän yksilöllisyyttä ja tuloksellisuutta. Kehittämistoiminta on jatkuvaa ja haluamme tehdä työtä kiinteässä vuoropuhelussa yhteistyökumppaniemme kanssa. Tulemme lanseeraamaan myös uusia valmennustuotteita kevään aikana tarjontaamme.

  Hyvää Uutta Vuotta toivottaen kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme

  Birgitta Saarenpää (julkaistu 4.1.2015)

Ajankohtaista 2014

 • Pikkujoulutilaisuus 2014 pidetään Kauhajoella tänä iltana kaksipäiväisten koulutuspäivien yhteydessä. (julkaistu 16.12.2014)
 • Birgitta Saarenpää suoritti isännöinnin ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen 31.10.2014. Hän on toiminut Isännöintipalvelu Saarenpään kirjanpitäjänä ja osallistuu jatkossa laajemmin isännöintiin.
 • 2015 valmennukset varmistuivat. Toteutamme uravalmennuksia ja työnhakuvalmennuksia Pohjanmaalla, Keski-Suomessa ja Pohjois-Karjalassa.
 • Työturvallisuuskorttikoulutuksia jo liki 20 ryhmää eri puolilla Suomea. Koulutuksista osa on ollut suoraan yrityksille toteutettuja tilaisuuksia.
 • Helena Yli-Harja aloitti uutena valmentajanamme. Hän on koulutukseltaan sosionomi.(julkaistu 29.9.2014)
 • Koulutuspalvelu Saarenpää Oy:nkesän 2014 koulutuspäivät pidettiin Kauhajoella kesäkuun 24.-25. päivänä. (julkaistu 26.6.2014)
 • Osa Helsingin yliopiston Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmeniassa järjestetyn Työnohjaajakoulutus yhteisenä oppimisprosessina -koulutuksen (2012 ja 2013)opiskelijoista tiivisti omat lopputyönsä artikkeleiksi Työnohjaus työelämän kehittämisessä - 5 näkökulmaa -kirjaan. Mukana kirjan teossa oli myös Birgitta Saarenpää.
 • Työturvallisuuskorttikoulutukset toteutetaan seuraavaksi Vaasassa 15.5. ja Kaskisissa 21.5.(julkaistu 14.5.2014)
 • Birgita Saarenpää toteutti ensimmäisen työturvallisuuskorttikoulutuksen Kokkolassa 13. toukokuuta.(julkaistu 14.5.2014)
 • Työturvallisuuskorttikoulutukset Koulutuspalvelu Saarenpää Oy:ltä!

  Birgitta Saarenpää suoritti työturvallisuuskorttikouluttajan pätevyyden. Pätevyyden myötä tarjoamme työturvallisuuskorttikoulutusta. (julkaistu 9.5.2014)

 • Pirjo Pieninkeroinen Ahaa-valmennuksesta toteutti yrityksemme kouluttajille EA 1-valmennuksen. Kahden päivän aikana opimme tärkeitä asioita hätätilanteita varten. Opetus oli käytännönläheistä ja siinä käytettiin apuna erilaisten onnettomuustilanteiden demonstraatiota. www.ahaavalmennus.com
 • Birgitta Saarenpää täydensi omaa osaamistaan työsuojelusta Työturvallisuuskeskuksen järjestämässä koulutuksessa Teollisuuden työsuojelun peruskurssi. Kurssi oli 5 päiväinen ja antoi erinomaisen perustietouden yrityksen vastuista ja velvollisuuksista työsuojelun varmistamiseksi. www.ttk.fi (julkaistu 18.4.2014)
 • Birgitta Saarenpää on nyt Suomen Työnohjaajat Ry:n jäsen. Hänellä on oikeus käyttää nimensä yhteydessä STOry-nimikettä. STOry-nimikkeellä tuodaan julki, että työnohjaaja on Suomen työnohjaajat ry:n koulutussuositusten mukaisesti koulutettu työnohjaaja, joka on sitoutunut työssään noudattamaan yhdistyksen eettisiä periaatteita. Niiden myötä työnohjaaja STOry edistää ja ylläpitää avoimuutta, luottamuksellisuutta, hyvää vuorovaikutusta ja ohjattavien aikuisoppimista sekä huolehtii omasta täydennyskoulutuksestaan ja omasta työnohjauksen työnohjauksestaan. Suomen Työnohjaajat Ry:n sivuilta löytyy hyväksyttyjen työnohjaajien yhteystiedot paikkakunnittain. (julkaistu 25.2.2014)
 • Birgitta ja Jouko esittelivät valmennuspalveluitamme Pohjois-Karjalassa 20.2.2014 (julkaistu 25.2.2014)
 • Kevään 2014 koulutuksen ovat alkaneet yksilövalmennuksilla Vaasassa ja työnhakuvalmennuksilla Pietarsaaressa viime viikolla. Maanantaina 20. tammikuuta starttaavat uravalmennukset Kokkolassa, Vaasassa ja Kristiinankaupungissa. (julkaistu 18.1.2014)
 • Kevään koulutusesitteet on julkaistu Koulutusinfossa. (julkaistu 6.1.2014)
 • Uravalmennus päättyi Vaasassa 3. tammikuuta. Ryhmä aloitti 4. marraskuuta. (julkaistu 6.1.2014)
 • Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan elykeskukset ostivat optiolla vastaavan määrän valmennuksia kuin vuonna 2013. (julkaistu 6.1.2014)
 • Aikaisemmin tapahtunutta Aloitussivu
  Koulutuspalvelu Saarenpää Oy
  Kuusikaari 18
  61800 Kauhajoki
  puh. 040 5451902
  Y-tunnus : 2399197-8
  Birgitta Saarenpää sähköpostiosoite kuvana
  Henkilökunta
  Aloitussivu
  Rekry- ja Täsmäkoulutus
  Nuorten valmennus
  Työnhakuvalmennus
  Uravalmennus
  Yksilövalmennus
  Esimiesvalmennus
  Työyhteisövalmennus
  Atk-valmennus
  Isännöintipalvelu
  Ajankohtaista
  Koulustarjonta
  Koulutusinfo