Koulutuspalvelu Saarenpää Oy

Yrityksen tarina

Unelmista totta – on Koulutuspalvelu Saarenpään perusta. Kun v. 2011 lähdimme Jari Saarenpään kanssa vakituisesta työpaikasta yrittäjiksi, se ei pelottanut vaan tuntui oikealta ratkaisulta lähteä toteuttamaan unelmaa.

Me molemmat olimme hankkineet hyvän koulutuksen ja kokemuksen. Tuli hetki, jolloin halusimme kokeilla, entisinä lentäjinä, siipiämme. Hyvien kontaktien avulla saimme ensimmäisen tilauksemme ja siitä lähti työttömien valmennustoiminta liikkeelle laajentuen vuosi vuodelta. Rinnalle tuli isännöintipalvelu, jota toteutamme Kauhajoella. Jari Saarenpää toimii pääisännöitsijänä ja Birgitta Saarenpää apuisännöitsijänä. Olemme molemmat suorittaneet isännöinnin ammattitutkinnon.

Koulutuspalveluumme kuuluu työttömien ura- ja työnhakuvalmennusten toteuttaminen ja esimiesvalmennustoiminta. Lisäksi Birgitta toimii työturvallisuuskorttikouluttajana, työnohjaajana ja ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina.

Yrityksessämme on 14 valmentajaa. Olemme valmentaneet vuosina 2011- 2017 yhteensä 5500 henkilöä eripituisissa valmennuksissa.

Koulutuspalvelu Saarenpää OY Birgitta Saarenpää, toimitusjohtaja, kouluttaja, valmentaja, työnohjaaja terapeutti, isännöitsijä Isännöintipalvelu Saarenpää Jari Saarenpää, koulutuspäällikkö, isännöinnin kouluttaja, isännöitsijä, valmentaja, atk-kouluttaja